Sunday 3 April 2011

Left Overs


What is it with left overs? It is almost like they are willing one to eat them every time one walks past them....And when you have a cake left overs, it is even more dangerous.... But then again, left over calories - just like those calories one consumes whilst standing up - don't count, right?

We had our Spring Barn on Friday and served coffees and cakes in aid of Marie Curie Cancer Care. 
So I spent all of last Thursday marathon baking:

Rhubarb and White Chocolate Muffins ♥
♥ French Toast Cupcakes (from Cookie Girl's 'Eat Me' Book) ♥
♥ Vanilla Cupcakes for the kids with Marshmellow bunnies and chickens (Hummingbird Bakery) ♥
Butterkuchen
♥ Vintage's Amerikaner ♥
♥ Cherry & Quark Tray Bake ♥
♥ My Mum's Covered Apple Cake ♥


I also baked Martha Steward's Earl Grey Cookies, Cranberry Shortbread Hearts and Chocolate Crackles. At the end of the day my kitchen was covered under a layer of icing sugar, everything was sticky and all I wanted was something savoury to eat - and for me, that really means something :)....

I have been trying and trying - and am now giving up - to put links on all the recipes...for some reason it is not working - so should you want any of the above recipes,  I am happy to e-mail you the links.

Love


Nicola x


4 comments:

  1. Liebe Nicola,
    deine Sweets sehen einfach köstlich aus.Ich denke Sie waren ein voller Erfolg.

    Alles Liebe Sabine

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  2. Liebe Nicola,

    schön dich zu hören und was du für oberleckere Sachen gezaubert hast Wahnsinn !!! Sag mal der Verein für den ihr verkauft habt , haben die auch Second hand Läden.? ..mir kommt der Name so bekannt vor ...Tolle Aktion jedenfalls und nach diesen Süßteilen, kann ich nur zuuuu gut verstehen, dass da was Herzhaftes hermusste...

    Habt ihr auch so ein Supersonnenwochenende gehabt ? Hier war es wie Sommer... 24°C...also nix dagegen , fände es nur schade , wenn dann der Frühling übergangen würde und gleich der Sommer käme...
    Ansonsten bin ich mitten in den großen Vorbereitungen für die Hochzeit von guten Freunden am kommenden Samstag...bin zuständig für Kirche/ Blumenschmuck, Bändchen für Autos, Luftballons samt Kärtchen zum fliegenlassen...Tischdeko usw...gibt echt noch soooviel zu tun und ich habe für Freitag NICHT freibekommen...also Nachtschicht angesagt, muss jua alles frisch sein am Samstag...
    Aber backen muss keiner was, Bräutigam & Braut liebe es herzhaft und es gibt Schnittchen/ Häppchen am Nachmittag ( Hochzeitstorte gibts schon..)

    Wünsche dir eine wunderschöne Frühlingswoche und bei Gelegenheit möcht ich mal wissen , ob du Vanillepuddingpulver für deine Amerikaner verwendest ( bei mir so im Rezept ?!)
    schick dir ganz liebe Grüße,

    Sanne

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  3. Hi Nicola,

    Good to hear from you again! I thought you had given up blogging ;-)! You must have been terribly busy baking all those gorgeous looking and sounding bakes. I hope your coffees and cakes morning was a success!

    Lieve groet & happy evening,

    Madelief xox

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