Well, four legged friends will think it is....!!!
I have made dog biscuits for friend's dogs for a while now - her is what I do - apparently, they (teh dogs) really like them:
Pre-heat your oven to 140°c (350 F)
Mix
2 cups of flour
1 cup of polenta
½ cup wheat germ
2 tsp beef bouillon powder
¼ tsp Marmite
Add & mix again
1 large egg
1 tbsp oil
1 cup hot water
Form this into a ball and then roll out. I use bone shaped cookie cutters or heart shaped cookie cutters to cut out the biscuits.
Bake on a baking sheet for about 45 minutes until the biscuits are hard. Let them air overnight.
Happy Baking!
Love
Nicolax
Hi Nicola - my goodness, those treats look AMAZING enough to eat regardless of their intended destination! Your pictures make me want to make the doggie biscuits even though we haven't got a dog as yet - perhaps I'll make them for the neighbours' pooch! Thanks SO much for visiting my blog by the way - and it's so lovely to hear about interesting events and places near my area, as it's still so new to me! Keep up the FABULOUS work,
ReplyDeleteLots of love Paula x (aka Mrs. Sutton)
Liebe Nicola,
ReplyDeletealso, irgentwie ist es komísch...Dein Haupt-Post ist vor kurzem bei mir erschienen, es steht als Datum aber Dienstag 18: 51 h, kann es sein , dass da was am Datum nicht stimmt...
Ja, jetzt muss ich Dir mal ehrlich was sagen...ich käme nie im Leben auf die Idee meinem Hund selbst Kekse zu backen...da wäre mir echt die Arbei zuviel. es gibt soooviel Leckers ( viel Übertriebenes, Unnötiges ) zu kaufen, wo ich mich echt schon frage...
Nein, groß verwöhnen tun wir unsere Tiere mit Essen nicht...Aber wem das Spaß macht...gerne...
So , jetzt muss ich mal was für uns Menschen kochen...was auch schon nicht immer leichgt ist...
Ganz lieben Gruß,
Sanne
Liebe Nicola,
ReplyDeletedie Idee einer Hundebäckerei ist aber auch genial. Und die Leute kaufen, obwohl es teuer ist.
Das Rezept klingt gut, was heißt denn
wheat germ und marmite ?
GGLG Anne